Infoflash Consortium Genk (editie mei 2011)Dovnload 9.05 Kb.
Datum22.07.2016
Grootte9.05 Kb.

Infoflash Consortium Genk (editie mei 2011)Het 'Consortium Genk' is een collectief bewakingsproject dat opgericht werd door de VIG in 2007. Het wordt ondersteund door de Stad Genk, de Lokale Politie en POM-Limburg. Op dit moment nemen een 80-tal bedrijven op Genk Noord en Zuid deel aan het project.
Op regelmatige basis (tweemaandelijks) zal er via dit medium een update overgemaakt worden die de meest recente ontwikkelingen binnen dit kader zal toelichten.
Consortium Genk: maart en april

De maanden maart en april 2011 verliepen relatief rustig op het consortium. Er werden geen reële voorvallen of ernstige calamiteiten gemeld door de aangesloten leden of vastgesteld door de bewakingsagenten. In de referentieperiode werden een 40-tal alarmmeldingen afgehandeld (waarvan 90 % inbraakalarmen). Het ging steeds over loze alarmen zonder verder gevolg. De gemiddelde reactietijd lag in de referentieperiode onder de 10 minuten (tijdens de consortiumtijdsvork). Een prospectierondgang tijdens de maand april overtuigde opnieuw een vijftal bijkomende bedrijven om aan het project deel te nemen.
Aandachtspunten Zomer

Met de naderende zomerperiode (en dus ook de verlofperiode) in het achterhoofd, loont het om even stil te staan bij een aantal aandachtspunten op het vlak van beveiliging en bewaking.
  • Alarmsysteem

Heeft u recent verbouwingen uitgevoerd die een impact kunnen hebben op de goede werking van uw alarmsysteem? Werden er goederen verplaatst en voor detectoren geplaatst?


  • Belprotocol meldkamer

Werden alle wijzigingen mbt personeelsverloop correct gemeld? Is het het overwegen waard om Securitas gedurende de collectieve verlofperiode 24/24 op de eerste plaats op de bellijst te plaatsen? Moeten er tijdens de verlofperiode andere mensen opgebeld worden?


Securitas organiseert tijdens de verlofperiode zowel voor aangesloten als niet aangesloten leden de Summer Security Action. Dit betekent dat de bedrijven op de Genkse industriezones aan voordelige tarieven het beveiligingsniveau van hun bedrijf aanzienlijk kunnen optrekken door te voorzien in extra preventieve controles tijdens de dag en de nacht. Ook kan er voorzien worden in een tijdelijk mobiel alarmsysteem (draadloos). Bij interesse kan men steeds contact opnemen met peter.jacobs@securitas.be of erwin.rousseau@securitas.be. Aangesloten bedrijven genieten bovendien van een voordeliger tarief dan niet-aangesloten bedrijven.

Samen met u bepaalt Securitas Mobile de best mogelijke bewakingsoplossing. Dankzij ons uitgebreide en nationale netwerk zijn wij altijd voelbaar aanwezig. Onze mensen kennen uw streek en de behoeften die specifiek zijn voor uw bedrijf. Bovendien kiest u bij Securitas voor gedreven mensen die weten dat bewaking maatwerk is.

www.zekermetsecuritas.be

.

De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2019
stuur bericht

    Hoofdpagina