Informatie voor de bezoekers van de Stakingsdag 6 maart van de onderwijsbonden HuisregelsDovnload 4.23 Kb.
Datum20.08.2016
Grootte4.23 Kb.
Informatie voor de bezoekers van de Stakingsdag 6 maart van de onderwijsbonden

Huisregels:

  1. Het is verboden om blikjes, flessen of ander glaswerk in de ArenA mee te nemen. Kartonnen pakjes mogen wel.

  2. Het gehele terrein van de Amsterdam ArenA is rookvrij gebied.

  3. Kleine spandoeken mogen mee naar binnen genomen worden om aan de tribunerand te hangen (maximale hoogte 1.50m). Grote spandoeken die het zicht voor het overige publiek belemmeren zullen bij de ingang worden ingenomen en rondom het veld gelegd worden. Stokken en dergelijke zullen derhalve niet toegelaten worden in het stadion.

  4. Mechanische geluidstoeters en megafoons worden in verband met de kans op gehoorbescherming niet toegelaten.

ArenA cards

Bij de horecapunten in de ArenA kan men niet contant betalen. Daarvoor heb je een ArenAcard nodig. Deze kun je kopen contant of met een pinpas bij de ArenAcard verkopers of bij de ArenAcard machines.

Restitutie - contant of per bank / giro

Een ArenA Card kunt u na een evenement inleveren bij één van de vaste ArenA Card- verkooppunten, waarna een eventueel resterend bedrag contant wordt uitbetaald. Maar de restwaarde van een ArenA Card wordt ook teruggestort als u het restitutieformulier opstuurt. Alleen als u het formulier (http://www.amsterdamarena.nl/evenementen/eten_en_drinken/) op deze pagina volledig invult en de Card is bijgevoegd, kunnen wij het geld terugstorten.Rolstoelen

Rolstoelgebonden bezoekers kunnen zich met hun begeleider melden bij ingang B of H, daar zijn speciale rolstoel ingangen naar de gehandicapten tribunes. Zij kunnen indien ze met eigen vervoer komen parkeren in het transferium aan de noord- en zuidzijde bij de achteringangen van ingang B en H. De maximale inrijdhoogte van het transferium is 2.20 m.Kledingadvies

Houdt u bij de kledingkeuze in gedachte de ArenA een overdekt openlucht stadion is. De Amsterdam ArenA is niet verwarmd.
De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2019
stuur bericht

    Hoofdpagina