Jonger Oranje, De droom van iedere voetballer! Maak jouw voetbaldroom waar tijdens de Jonger Oranje Talentendag Woensdag 21 oktober a sDovnload 5 Kb.
Datum21.08.2016
Grootte5 Kb.Jonger Oranje,

De droom van iedere voetballer!
Maak jouw voetbaldroom waar

tijdens de Jonger Oranje TalentendagWoensdag 21 oktober a.s., in de herfstvakantie, zal organisator SportsGen sportmarketing met medewerking van de scouts van sc Heerenveen tijdens de Jonger Oranje Talentendag op zoek gaan naar voetbaltalent in de regio van Flevoland en Friesland. Locatie van deze plezierige voetbaldag is het complex van ASV Dronten.

Lekker voetballen, voetbaltalent ontwikkelen, nieuwe vriendjes maken en een onvergetelijke voetbaldag onder het oog van scouts van sc Heerenveen beleven. Dat zijn de ingrediënten waar jongens en meisjes – geboren tussen 2004 en 2010 – van zullen smullen tijdens de Jonger Oranje Talentendag bij ASV Dronten.

Tijdens de Jonger Oranje Talentendag wordt er een 4 tegen 4 toernooi gespeeld en is er voor de keepers een speciale clinic. Alle jongens en meisjes krijgen de kans hun droom te verwezenlijken: een stage bij sc Heerenveen en/of een plek in het Jonger Oranje team.

De scouts van sc Heerenveen selecteren tijdens de Jonger Oranje Talentendag de beste spelers voor de drie teams van regio Noordoostpolder in de leeftijdscategorieën Onder 9 jaar, Onder 11 en Onder 13. Zij gaan meedoen aan de Jonger Oranje Finals aan het einde van het seizoen in Wormerveer. Daar worden drie Jonger Oranje teams geselecteerd door alle meewerkende profclubs. Jonger Oranje het talententeam dat een aantal wedstrijden speelt tegen profclubs. Dé kans om gescout te worden!De ervaring leert dat alle deelnemers een fantastische en leerzame voetbaldag met vooral heel veel plezier beleven. In het verleden hebben meer dan 85 kinderen via Jonger Oranje de overstap gemaakt naar een profclub. Zij zijn allemaal een stap dichter bij het verwezenlijken van hun droom.

Informatie en inschrijven via www.jongeroranje.nl.
De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2019
stuur bericht

    Hoofdpagina