Kom bij het Rescue Heroes team, red de wereld en word een echte held!Dovnload 15.14 Kb.
Datum22.07.2016
Grootte15.14 Kb.

Persbericht Rescue Heroes, S.O.S. Aardbeving. Gent, 30 mei 2003.

Kom bij het Rescue Heroes team,


red de wereld en word een echte held!
Word lid van het Rescue Heroes team en red de wereld !

Alarm! Een krachtige aardbeving heeft vernieling gezaaid in het Fun Island Pretpark. Word lid van het Rescue Heroes team en klim in de cockpit van URV, het Ultieme Robot Voertuig om de redding in te zetten. Met de uitrusting van URV kunnen jij en het Rescue Heroes team taken uitvoeren die anders onmogelijk zouden zijn. Bevrijd de passagiers uit hun benarde positie in een op hol geslagen achtbaan. Duik naar de bodem van de zee om de onderzeeër te bergen. Herstel de kabelbaan, en verlos de doodsbange passagiers uit hun levens-gevaarlijke situatie. Jouw hulp is onontbeerlijk om deze opdracht van het Rescue Heroes team tot een goed einde te brengen. Veel geluk!
Rescue Heroes zijn ‘coole’ jongens !

Rescue Heroes zijn geweldloze ‘action figures’ met 1 duidelijke missie : helpen en redden waar kan. Op deze manier bieden de Rescue Heroes een duidelijk alternatief voor de traditionele actiefiguren die hun doel bereiken met wapens of bovennatuurlijke krachten. Kinderen volbrengen samen met de Rescue Heroes hun missie door beroep te doen op positieve waarden zoals moed, medeleven, doorzettingsvermogen... en worden zo echte helden! Dit gloednieuwe team is er

niet alleen voor de kinderen, maar ook voor ouders die hun kinderen willen leren dat je ook cool kunt zijn zonder geweld : ‘Kid cool, mom approved’!

De cd-rom ‘Rescue Heroes, SOS Aardbeving’ past in de Rescue Heroes Fisher Price-speelgoedlijn, ontworpen om de verbeelding en zin voor avontuur bij het kind te ontwikkelen.Ontdek de kracht van teamwork!


In dit avontuur boordevol actie ontdekken kinderen de kracht van teamwork. Samen met de Rescue Heroes helpen en redden de kinderen mensen- en dierenlevens, door gebruik te maken van positieve waarden zoals moed, doorzettings-vermogen, vindingrijkheid en door het zoeken naar geweldloze oplossingen bij problemen. Zo kruipen kinderen in de huid van een brandweerman, een politieman,... en worden ze echte helden!

Met 8 spannende reddingsoperaties!

In ‘Rescue Heroes, SOS Aardbeving’ zitten 8 dringende reddingsoperaties verweven, vol spannende actie op 4 verschillende locaties in het pretpark. Zo duik je bv samen met Gil Gripper en URV naar de bodem van Diepzeewildernis en red je mensen uit een defecte duikboot. Breng ook alle dieren uit de Afrikaanse Savannewereld terug in veiligheid met Ben Choppin en blus de hevige brand in Goudkoortsgeul samen met Warren Waters. Met Rocky Canyon herstel je de kapotte kabelbanen terug op de locatie Hoge Bergen.

Alle reddingsoperaties kun je op 3 verschillende moeilijkheids-niveaus spelen! Je bestuurt URV, het Ultieme Robot Voertuig, ook helemaal zélf! En je krijgt een schitterende reuzenposter van URV als je de volledige missie tot een goed einde brengt!

Systeemvereisten


Windows® 98/ME/2000/XP : Pentium® (of equivalent) 233 MHz of sneller, 16x cd-romspeler, 64 MB RAM, 175 MB vaste-schijfruimte, 16-bit kleuren, 640 x 480 resolutie, Windows® compatibele geluidskaart, QuickTime® 5.0.2

Macintosh® System 8.6, 9.1.2, OS 10.1.2 : Power Mac TM G3 233 MHz of sneller, 24x cd-romspeler, 64 MB RAM (32 MB vrije RAM beschikbaar), 175 MB vaste-schijfruimte, QuickTime ® 5.0.2, Duizenden kleuren, 640 x 480 resolutie

Doelgroep

Voor jongens van 4 tot 7 jaar.


Richtprijs voor de consument

DVD-verpakking in box : 24,95 euro


Voor meer info...

... of een recensie-exemplaar, neem contact op met :Geertrui Quaghebeur, Pers & Marketing

E-mail : geertruiq@transposia.be

Tel : 09/243.98.10
Fisher-Price, Rescue Heroes, and related trademarks, copyrights, and character designs are owned by Mattel, Inc., and used with permission of Mattel, Europe B.V. ©2003 Mattel, Inc. All Rights Reserved.De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2019
stuur bericht

    Hoofdpagina