Kringreis 2015, 8 daagse reis naar: van 28 mei t/M 04 juni 2015 Deze reis wordt door Kring Dommel en aaDovnload 28.56 Kb.
Datum03.10.2016
Grootte28.56 Kb.
KRINGREIS 2015, 8 DAAGSE REIS NAAR:
VAN 28 MEI T/M 04 JUNI 2015
Deze reis wordt door Kring Dommel en AA uitgevoerd in samenwerking met EMA Reizen. Deze organisatie is aangesloten bij de SGR.

Oostenrijk – Zillertal - Tirol – 8 dagen.

“Es Gibt ja nur ein Zillertal”, zo luidt de eerste regel van een Tiroler lied, waarin de verknochtheid van de Zilllertalers aan hun dal tot uiting komt. Het Zillertal is het rechterzijdal van het beneden-Inndal, doorstroomd door de 50 kilometer lange rivier de Ziller. Het dal is ca. 30 kilometer lang en daarmee het ruim grootste zijdal van de Inn. De belangrijkste plaatsjes zijn Fügen, Uderns, Zell en Mayrhofen. In het dal vinden we veeteelt (kaasmakerij) en graanverbouw. Het fraaie landschap trekt veel toeristen. De belangrijkste passen zijn de Tuxer en het Pfitscher Joch. Dit alles temidden van de Zillertaler Alpen, een gebergte in Oostenrijk en Noord-Italië, onderdeel van de Centrale Alpen, met hoogtes tot 3500 meter. Deze reis zijn we te gast in het mooie Oostenrijkse dorp Uderns gelegen op een hoogte van 549 meter met ca. 1600 inwoners. Tijdens uw verblijf kunt u genieten van onze uitstapjes in deze sprookjesachtige omgeving. Tijdens ons verblijf bezoeken wij o.a. Vipiteno & Bressanone in Italië, Innsbruck en Mayerhofen.


Natuurlijk heeft u nog voldoende tijd om van de omgeving en ons fijne hotel te genieten.
Musikhotel Pachmair 

Midden in het centrum van Uderns ligt dit gezellige familiehotel. Het hotel is, samen met het exclusieve muziekprogramma “Zillertaler Musikantenparade”, meerdere malen bekroond met diverse Awards en behoort tot de absolute tophotels in Tirol. Alle kamers zijn voorzien van bad/douche, wc, sterrenhemel, tv, safe, koelkast, föhn, telefoon, verrekijker en hotelparaplu. Verschillende kamers beschikken over een balkon. Het hotel is van alle comfort voorzien en beschikt over een lift, receptie, huisbar, café, diverse verblijfsruimtes, zonneterras, panoramazwembad, whirlpool, sauna, stoombad, infraroodcabine en solarium. In het gemoedelijk ingerichte restaurant staat ‘s morgens een extra uitgebreid ontbijtbuffet klaar en ‘s avonds een 4-gangen keuzemenu, 1 x Zillertaler buffet en 1 x een grillbuffet. Tijdens het avondeten zijn bier, wijn en alcoholvrije dranken, tot het dessert, inclusief. Door het hotel wordt er in de middag een Kaffeejause (koffie met cake/gebak) gehouden. Hieraan nemen we deel indien ons programma dit toelaat. Het muziekprogramma zoals opgenomen in de reisbeschrijving is inclusief.


Vertrekdatum – Reissom:
Donderdag 28 mei
Reissom € 735 p.p.

Toeslag 1 – persoonskamer € 63,00 p.p. 7 stuks
Bij de reissom is inbegrepen:

 • de reis per luxe touringcar voorzien van bar, modern geluidssysteem met DVD, panoramacamera, toilet, en airco

 • de verzorging op basis van halfpension, extra uitgebreid ontbijtbuffet, 4-gangen keuzemenu, Zillertaler Buffet, grillbuffet

 • bier, wijn en alcoholvrije dranken inclusief bij het avondeten

 • alle kamers met bad/douche, wc, sterrenhemel, tv, safe, koelkast, föhn, telefoon, verrekijker en hotelparaplu

 • gratis gebruik uitgebreide spa afdeling op maandag en vrijdag

 • gratis Wi-Fi

 • gratis fietsenverhuur (e-bike tegen betaling)

 • de excursies (inclusief de genoemde entrees)

 • welkomstdrankje met souvenirglas

 • entree Achenseer Museumswelt

 • boottocht Achensee

 • Nederlands sprekende gids in Innsbruck

 • film “mijn Zillertal”

 • gehele muziekprogramma met genoemde muzikanten volgens programma

 • steroptreden van Marc Pircher

 • Oldtimer tractortocht

 • competitie kruisboogschieten

 • enkele keren koffie/thee en gebak in het café

 • het afscheidsdiner

 • alle taxen

 • calamiteitenfonds

 • reserveringskosten

 • de diensten van uw ervaren chauffeur/reisleider

Niet bij de reissom inbegrepen:

 • annulerings- en/of reisverzekering

 • persoonlijke uitgaven

 • niet genoemde maaltijden, dranken en eventuele niet genoemde entrees voor excursieprogramma z.o.z.

Reisprogramma:

Dag 1: Vertrek vanaf de bekende opstapplaatsen. Uderns is gemakkelijk in één reisdag te bereiken. We arriveren omstreeks 18.30 uur in ons hotel. Na het diner, is er een hotelinformatie met welkomstdrankje en souvenirglas. Hierna is de gezelligheid verzekerd met de start van het exclusieve muziekprogramma “Zillertaler Musikantenparade”. Het eerste optreden deze week is van het muzikale liefdes duo Da Zillertaler und die Geigerin.

Dag 2: Na het ontbijt vertrekken we omstreeks 10.30 uur voor een bezoek aan de Achenseer Museumswelt. In verschillende gebouwen treft u leuke en interessante dingen, zoals diverse gebruiksvoorwerpen, een 90 jaar oude werkplaats, historische tractoren, een politiemuseum, Oma Anni’s Puppenstube, miniatuur kermisattracties en nog veel meer. In de middag maken we een oldtimer tractorrondrit door de omgeving. We zijn tijdig terug om te genieten van koffie/thee met gebak in het café. Vanavond staat er het Zillertaler buffet voor ons klaar. Aansluitend is er een Tiroler Heimatabend met D’Alpler und dem lustigen Bergsteiger Duo.

Dag 3: Vandaag brengen we een bezoek aan Italië. We gaan naar Bressanone (Duits: Brixen), een stad in de provincie Bolzano, aan de samenvloeiing van de Isarco en de Rienza, met 17.600 inwoners. In deze stad wordt overwegend Duits gesproken. De stad wordt gedomineerd door de 13e eeuwse, in rococostijl gebouwde Dom. Naast de Dom bevindt zich een fraaie Romaanse kloostergang uit de 12e eeuw met fresco's. Verder het Palazzo Vescovile, de zetel van het Museo Diocesano. Ook brengen we een bezoek aan Vipiteno gelegen in het dal van de Isarco op een hoogte van ca. 950 meter. Het dorpje leent zich uitstekend om gezellig te winkelen. Later in de middag keren we weer terug naar Uderns. Na het diner kunt u deelnemen aan een sportieve competitie kruisboogschieten met schuttersbokaal.

Dag 4: Vandaag gaan we de “vier-merentocht” rijden. Het eerste meer is de Achensee, het mooiste en grootste meer van Tirol, het is 9 kilometer lang en ca 1 kilometer breed. We maken een korte boottocht naar Scholastika. Na de boottocht rijden we over de Achenpaß en komen we in Duitsland, na een mooie route maken we in het plaatsje Tegernsee aan het gelijknamige meer een stop voor de vrije lunch. Na de stop komen we terecht in een Beiers landschap, en zien we de door mooie bergen omgeven Schliersee. We vervolgen de route die zich door de bossen omhoog slingert totdat de Thiersee aan onze voeten ligt.
Na het diner wordt op het grootbeeldscherm een film over het Zillertal getoond.

Dag 5: Vandaag gaan we naar Innsbruck, de hoofdstad van Tirol. O.l.v. een Nederlands sprekende gids bezoeken we de stad en omgeving. In de Altstad kunt u verschillende interessante bouwwerken bezichtigen waaronder de Hofburg, de Hofkirche, de Hofgarten en natuurlijk niet te vergeten het beroemde Goldenes Dach. U kunt natuurlijk ook de winkels bezoeken in de Maria Theresienstrasse. Na het diner is er een optreden van Rita en Andreas.

Dag 6: Na het ontbijt vertrekken we voor een tocht “Ins Blaue” zoals men in Oostenrijk zegt. Wij zeggen een “verrassingstocht”. Laat u zich vandaag maar eens heerlijk verrassen. Het wordt zonder meer een leuke tocht. In de loop van de middag zijn we weer terug in ons hotel waar u in het café kunt genieten van de koffie met gebak. Vanavond kunt u zich tegoed doen aan een grillbuffet met aansluitend een optreden van het showkwartet HochTirol.

Dag 7: De ochtend is vrij. Vanmiddag om 12.30 uur is er een optreden van de winnaar van de Grand Prix der Volksmusik: Marc Pircher! Om 11.30 uur wordt er een film gedraaid over de carrière van deze succesvolle Schlagerartiest. Na dit wervelende optreden maken we een tour door het Zillertal naar het plaatsje Mayrhofen, waar u ruim de tijd krijgt de talrijke winkels te bekijken, of om gezellig op één van de vele terrassen een drankje te nuttigen. Na het diner is er een Zillertaler houtsnijavond met verloting van de gemaakte houtsnijwerken, met muzikale ondersteuning van een accordeonist op een Steirische Harmonika.

Dag 8: Na het ontbijt nemen we afscheid van directie en personeel van Hotel Pachmair. Via de Oostenrijkse en Duitse autobanen keren we huiswaarts. We besluiten de reis met een afscheidsdiner.

PRESENTATIE:
OP MAANDAG 29 DECEMBER 2014 ZAL ER EEN PRESENTATIE WORDEN GEGEVEN OVER BOVENSTAANDE REIS IN:
DORPSHUIS ’T PERRON AAN DE SCHOOLSTRAAT 48 TE HEEZE
AANVANG 10.00 UUR.

Als u wenst deel te nemen aan bovenstaande reis kunt u zich aanmelden door middel van bijgevoegd aanmeldingsformulier na de presentatie of bij:
MW. LIESBETH LINGERS

DE IMKER 4

5591 MX HEEZE

040-2264890


WWW.EMA-REIZEN.NL  040-2044145

EMA REIZEN

LEEMSKUILEN 38A

5563 CL WESTERHOVEN

040-2044145
AANMELDINGSFORMULIER
VERTREKDATUM: 28 MEI 2015
BESTEMMING: OOSTENRIJK - ZILLERTAL


 1. HR./ MEVR. _____________________________VOORLETTER._____GEB. DATUM______________
 1. HR./ MEVR. _____________________________VOORLETTER._____GEB. DATUM______________
 1. HR./ MEVR. _____________________________VOORLETTER._____GEB. DATUM______________
 1. HR./ MEVR. _____________________________VOORLETTER._____GEB. DATUM______________ADRES:_____________________________________________________________________________
POSTCODE:__________________________________________________________________________
WOONPLAATS:_______________________________________________________________________
TELEFOON:_______________________________ GSM:______________________________________
TELEFOON THUISBLIJVER:_____________________________________________________________
SOORT KAMER: 2 pers. Kamer / 1 pers. Kamer ** doorhalen wat niet van toepassing is
OPMERKINGEN: ***___________________________________________________________________

Let op!! Er zal worden geprobeerd aan uw wensen m.b.t. bovenstaande te worden voldaan.
WILT U EEN REISVERZEKERING JA/NEE ** doorhalen wat niet van toepassing is
WILT U EEN ANNULERINGSVERZEKERING JA/NEE ** doorhalen wat niet van toepassing is
INLEVEREN:
INDIEN U WENST DEEL TE NEMEN AAN DEZE REIS, KUNT U DIT AANMELDINGSFORMULIER INLEVEREN NA DE PRESENTATIE OF BIJ:
MW. LIESBETH LINGERS

De IMKER 4

5591 MX HEEZE

040-2264890
De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2019
stuur bericht

    Hoofdpagina