Memo Achmea Raad van BestuurDovnload 9.36 Kb.
Datum04.10.2016
Grootte9.36 Kb.


Memo

Achmea Raad van Bestuur


Handelsweg 2

Postbus 866

3700 AW ZEIST

Telefoon (030) 693 70 00

www.achmea.nl

Datum: 8 oktober 2013

Karin Bos benoemd bij de divisie Schade & Inkomen, Berlinda van den Hoeven benoemd bij IM&IT

Karin Bos (44) is door de Raad van Bestuur per 14 oktober a.s. benoemd tot directeur Proces- & Verandermanagement bij de divisie Schade & Inkomen (dS&I). Berlinda van den Hoeven (42) volgt Karin per 15 november a.s. op en is benoemd in de functie van directeur Financiën en Risk bij IM&IT.Directeur Proces- en Verandermanagement: Karin Bos

De rol van directeur Proces- & Verandermanagement is cruciaal binnen Schade & Inkomen als het gaat om het waarmaken van onze ambitie van ‘schadeverzekeraar van de toekomst’. Karin wordt verantwoordelijk voor het ontwerpen en realiseren van de veranderagenda van de divisie. En voor het efficiënter, goedkoper en klantgerichter maken van de divisie, onder andere door het optimaliseren van de samenwerking binnen de keten.

Karin heeft in haar loopbaan uitgebreide kennis en ervaring opgebouwd op het gebied van Financiën en IT. Daarnaast heeft ze ruime managementervaring. Ze werkt sinds 2008 bij Achmea in de functie van directeur Financiën en Risk bij IM& IT. Daarvoor werkte ze onder andere als partner bij Atos KPMG Consulting en als manager Internal Reporting bij ABN AMRO.

Directeur Financiën en Risk: Berlinda van den Hoeven

Berlinda volgt per 15 november a.s. Karin op in de functie van directeur Financiën en Risk, met als belangrijkste uitdaging het sturen op het verder naar beneden brengen van de groepsbrede IT kosten en het verlagen van het IT risicoprofiel. Belangrijke voorwaarden om de beweging naar digitale verzekeraar waar te kunnen maken. Daarnaast ligt er voor haar een uitdaging om verschillende Finance & Risk functies binnen de shared service centers en de staven te integreren in lijn met de doelstellingen van het programma Samen Beter voor Minder.

Berlinda is sinds 1 september 2010 in dienst bij Achmea als manager Planning & Control bij de stafdienst Financiën. Daarvoor heeft zij diverse functies vervuld bij onder andere UVIT en KPN.

De Raad van Bestuur wenst Karin en Berlinda veel succes in hun nieuwe functie.

Met vriendelijke groet,

Willem van Duin
Achmea B.V. is statutair gevestigd te Zeist.

K.v.K. 33235189
: registers -> kgi documents
kgi documents -> Persbericht
kgi documents -> 2005 voortreffelijk jaar voor van lanschot
kgi documents -> Amsterdam • 10 november 2005
kgi documents -> Persbericht rotterdam, 27 augustus 2009 Interim dividend: Euro 0,10 per aandeel Resultaat Amsterdam Commodities eerste half jaar 10% hoger Amsterdam Commodities N. V
kgi documents -> Sanoma Uitgevers verkoopt puzzelbladen aan Keesing Hoofddorp, Amsterdam, 29 juni 2007– Sanoma Uitgevers, onderdeel van Sanoma Magazines, en Keesing Media Group (Keesing)
kgi documents -> Date kpn signs contracts with over sixty channels for iptv
kgi documents -> Datum Contracten met ruim zestig zenders voor iptv van kpn
kgi documents -> Persbericht sanoma Men´s Magazines voornemens tot overname Wegener Golf bv
kgi documents -> Persbericht integratieplan Limburg Media Groep in Wegener
kgi documents -> Persbericht hombergh/de pundert group en rsdb n. V. Geven kennis van voorgenomen openbaar bod op rsdb n. V. Van eur 40 per aandeel
De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2019
stuur bericht

    Hoofdpagina