Mse leerdam boekt flinke order voor gesmede cilindersDovnload 7.49 Kb.
Datum18.08.2016
Grootte7.49 Kb.


MSE Leerdam boekt flinke order voor gesmede cilinders

4 juli 2012MSE Metal Service Europe Leerdam boekte onlangs een omvangrijke opdracht voor 36 grote cilinderbehuizingen. Het Italiaanse smeed- en bewerkingsbedrijf OFAR tekent voor de productie van deze cilinders met een doorsnede van Ø 975 mm en een lengte van 1640 mm.

Ruud Jacobs (links) en Dick Kruijs van M.S.E. Metal Service Europe Leerdam

36 Hoogwaardige hydraulische cilinders Ø 975 x 1640 mm, geproduceerd door OFAR Italië.Ruw’voorbewerkte hydraulische cilinder Ø 975 x 1640 mm met eenbinnendiametertolerantie van 0,05 mm .

Ruud Jacobs (links) en Dick Kruijs van MSE Metal Service Europe Leerdam.
36 Stuks behuizingen t.b.v. hydraulische cilinders voor de Nederlandse markt

De cilinders, uit materiaal S 355, wegen elk 5 ton, waardoor er totaal zo'n 7 à 8 vrachtwagens nodig zijn om de gehele order van de gesmede en ruw voorbewerkte hydraulische cilinderbehuizingen bij de Nederlandse klant te krijgen. De productie is in volle gang en de opdracht wordt in deelleveringen uitgeleverd. Ruud Jacobs van MSE: "De cilinders worden in Italië na het smeden ruw voorbewerkt; maar wat heet ruw: de binnendiameter moet met een tolerantie van 0,05 mm worden uitgedraaid. Dat is voor dergelijke grote producten erg nauwkeurig. De uiteindelijke nabewerking, zoals het honen en het aanbrengen van het gatenpatroon op de kop, gebeurt uiteindelijk door onze afnemer zelf."MSE Metal Service Europe is een zelfstandige intermediair in de metaalverwerkende industrie. Tot de afnemerskring behoren grote apparatenbouwers, ketelbouwers, pompenfabrikanten, tandwielfabrikanten, hydraulische-, chemische-, en petrochemische industrieën, turbinebouwers, fabrikanten van afsluiters en fijn mechanische industrieën.

"Wij fungeren als agent tussen afnemers in de Benelux en diverse producerende buitenlandse bedrijven, waarbij onze belangrijkste toeleveranciers te vinden zijn in West Europese industrielanden als Italië, Duitsland, Spanje en Frankrijk", aldus Ruud Jacobs, die samen met Dick Kruijs eigenaar is van MSE. "Om er een paar te noemen: Sofymétal France, voorraadhouder van stafmaterialen zoals A105 / A350LF2 en F11, AMPO Spain voor (centrifugaal) gietwerk in RVS, Duplex en nikkel-legeringen tot een stukgewicht van 5 ton voor met name de pompen- en afsluiterbouw, Edelstahl Rosswag Deutschland voor vrijvorm smeedwerk tot 5 ton voor onder andere de olie-, gas- en energiemarkt, en OFAR Italia voor groot smeedwerk tot 26 meter lengte in productgewichten vanaf 5 ton tot 160 ton. Ofschoon wij ook wel wat inkopen in China, USA en Canada, ligt de nadruk toch op de samenwerking met West Europese bedrijven welke volledig gecertificeerd zijn. Zij weten immers het beste wat de wensen en eisen zijn in onze markt."Info: www.metalserviceeurope.nl
De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2019
stuur bericht

    Hoofdpagina