Nationale Ouderendag Den Helder bedankt sponsoren en vrijwilligers!Dovnload 6.57 Kb.
Datum21.08.2016
Grootte6.57 Kb.

Nationale Ouderendag Den Helder bedankt sponsoren en vrijwilligers!

Op vrijdag 2 oktober heeft de Nationale Ouderendag plaatsgevonden in Den Helder. Dit was een groot succes en zal volgend jaar zeker een vervolg hebben. Namens de ouderen uit Den Helder willen wij alle sponsoren en vrijwilligers bedanken voor deze prachtige dag! Zonder jullie was deze dag niet mogelijk geweest.

Bij Zorgcentrum Tellus, was een speciaal programma opgesteld, waar ouderen heerlijk konden genieten van koffie met zelfgemaakte taarten, bingo, 3 gangen lunch en in de middag genieten van een hapje en drankje, samen met tantie Annie uit Zaandam. Het ROC Kop Noord Holland heeft een lunch georganiseerd en alles mooi versierd. De leerlingen hebben de ouderen welkom geheten en begeleid naar hun tafel. Dit was ook uit de kunst.

We hadden 3 wensen binnen gekregen van ouderen die graag een rondritje Den Helder wilde doen. We hebben de boodschappenplusbus ter beschikking gekregen van Stichting Vrijwaard om deze wensen in vervulling te laten gaan. Ze zijn langs de texelse boot geweest, over de dijk, huisduinen, langs de hindoestaanse tempel en via de Schooten weer terug naar de Lichtboei (zie stukje vrijwilligers).

Op dit moment loopt nog de wens om de tuin op te knappen. Hier is de buurtservice van stichting de Wering druk mee bezig. De Praxis heeft een schutting gedoneerd, deze moet nog geplaatst worden. Hier wordt nog aan gewerkt.

Donderdag 1 oktober was een wens in vervulling gegaan van een mevrouw die heel graag een wedstrijd van AZ wilde bijwonen. We zijn naar de europa league wedstrijd AZ- Atlethico Bilbao geweest. Dit vond zij prachtig! Ze heeft genoten van de sfeer en alles wat om een wedstrijd heen hangt. Tussendoor nog een lekker patatje gegeten voor de knorrende maag...

Gedurende de dag waren er 2 fotografen aanwezig Astra Kos en Ettie van Ewijk, om alle mooie momenten en wensen op de foto te zetten. Dit hebben zij heel leuk gedaan. We hebben heel veel foto's binnen gekregen, deze worden ook naar de locaties gestuurd om te delen met de ouderen zelf.

Dit alles was niet mogelijk geweest zonder de donaties van Basisschool de Rank, Serviceflat de Uyterton, Manege Noot en het Nationale Ouderenfonds.

En natuurlijk niet vergeten alle bedrijven, instellingen en particulieren die zich hard hebben gemaakt om deze dag te laten slagen:AZ, Hermitage Amsterdam, huidverzorgingspraktijk Jindra, buurtservice stichting de Wering, Bloemz en de Wit bloemen, De Schepper, Top1toys, Primera, de Boterbloem, glasatelier Francisca, Marja's kado zolder, lederhuis Den Helder, Douglas, ICI Parix XL, Etos, Bijou Brigitte, Nogal Wiedus, paracentrum Texel, zweefvliegclub Den Helder, Bakkerij Bos en Dunselman, Slagerij Jan Kater, Teso, Marine museum, Sweets, de Kampanje, Infinity Dental, lunchroom Hoffies, Bakkerij Haakman Julianadorp, Da drogist Buurman en Verberne, Van der Lem Den Helder en alle taartenbakkers voor het ter beschikking stellen van prijzen, toegangsbewijzen en vers gebakken taarten.

Namens het comité Nationale Ouderendag Den Helder

Marja de Vries-Adriaansewebsite: www.denhelder.nationaleouderendag.nl

Email adres: denhelder@nationaleouderendag.nl
De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2019
stuur bericht

    Hoofdpagina