Optometrist De afdelingDovnload 12.87 Kb.
Datum28.08.2016
Grootte12.87 Kb.
Optometrist
De afdeling:

De Universiteitskliniek voor Oogheelkunde Maastricht maakt deel uit van het MUMC+ en is verantwoordelijk voor de basis- en academische oogzorg aan de patiënten in het verzorgingsgebied van het MUMC+. Oogheelkundige praktijken in het Atrium Medisch Centrum Parkstad op de locaties Heerlen, Brunssum en Kerkrade maken deel uit van de Universiteitskliniek voor Oogheelkunde, evenals de Polikliniek Oogheelkunde te Sint Truiden (België).


Alle academische pathologie wordt in de Universiteitskliniek voor Oogheelkunde behandeld, met uitzondering van complexe oogheelkundige oncologie. Het wetenschappelijk onderzoek richt zich vooral op glaucoom, refractieve (cataract) chirurgie en corneatransplantaties. Daarnaast is de Universiteitskliniek voor Oogheelkunde een belangrijke partner in de Maastricht Studie, een lange-termijn studie naar diabetes mellitus.
Het onderwijs binnen de Universiteitskliniek voor Oogheelkunde omvat de opleiding tot oogarts (AIOS), participatie in de opleiding van medisch studenten, fellowships voor oogartsen, observerships voor buitenlandse oogartsen en AIOS, en stages voor optometristen, orthoptisten, technisch oogheelkundig assistenten, doktersassistenten en studenten in de biomedische wetenschappen (TU Eindhoven en Hogeschool Zuyd).
Bij de Universiteitskliniek voor Oogheelkunde wordt een team van 20 oogartsen, 20 oogartsen i.o., 3 senior onderzoekers en een wisselend aantal promovendi ondersteund door ca. 40 medewerkers.
Binnen de Universiteitskliniek ontstaat per 1 oktober 2013 een vacature voor een Optometrist.
Omschrijving van de functie:

De optometrist heeft zelfstandige spreekuren. Daarnaast ondersteunt hij de oogartsen in opleiding bij algemene spreekuren (functie-onderzoeken) en stafartsen bij gespecialiseerde spreekuren. De optometrist maakt deel uit van het team van het Staarcentrum en het Academisch Centrum voor Refractiechirurgie. De optometrist draagt bij aan de opleiding van AIOS, optometristen, biometristen, technisch oogheelkundig assistenten en doktersassistenten. Ook wordt van de optometrist een bijdrage aan procesoptimalisatie en verbetertrajecten verwacht.


Aanstelling:

Het betreft een aanstelling bij wijze van proef, conform artikel 2.4.1 van de CAO-UMC, voorafgaand aan een dienstverband voor onbepaalde tijd.


Functievereisten:

De optometrist heeft de HBO-opleiding optometrie gevolgd. Een Master-opleiding strekt zeer tot aanbeveling. Wij verwachten een patiëntgerichte attitude en goed ontwikkelde sociale vaardigheden. Ervaring in de klinische setting strekt tot aanbeveling. Didactische kwaliteiten zijn belangrijk in de kennisoverdracht naar studenten en stagiaires alsook naar groepen patiënten.

Voor iedere nieuwe medewerker die langer dan een jaar in het azM komt werken geldt dat hij/zij voor aanvang van het dienstverband een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) moet kunnen overhandigen.

Werktijden:

U wordt aangesteld voor gemiddeld 36 uur per week, waarvan 4 uren vooralsnog tijdelijk zijn tot 1 mei 2014, conform de voor deze functie geldende werktijdenregeling.


Arbeidsvoorwaarden:

De CAO Universitair Medische Centra (UMC) is op deze functie van toepassing.

Wij bieden u:


  • eindejaarsuitkering

  • goede pensioenvoorziening

  • collectieve ziektekostenverzekering

  • CAO a la Carte

  • persoonlijk (ontwikkelings-)budget


Salaris:

Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het salaris maximaal € 3.605,00 bruto per

maand bij een fulltime aanstelling, conform schaal A09 van de CAO UMC.
Inlichtingen:

Voor nadere inlichtingen over de functie en de afdeling kunt u contact opnemen met mevrouw A. Hacking-Krook, euregionaal manager Oogheelkunde, tel: 043-3871594.

Voor vragen over de arbeidsvoorwaarden kunt u contact opnemen met mevrouw R. Moers-Ferwerda, personeelsconsulent van de RVE Operatieve Geneeskunde, tel: 043-3876496.
Sollicitatie mogelijkheden:

Solliciteren via de website www.werkenbijmumc.nl geniet onze voorkeur.Schriftelijke sollicitaties dienen met vermelding van het vacaturenummer 2013.091/OG op zowel brief als envelop, vóór 6 juli 2013, te worden gericht aan Academisch ziekenhuis Maastricht, Stafdirectoraat Personeel & Organisatie, Afdeling Werving & Selectie, Postbus 5800, 6202 AZ Maastricht.

Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uit maken van de sollicitatieprocedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2019
stuur bericht

    Hoofdpagina