Over de bandDovnload 5.59 Kb.
Datum18.08.2016
Grootte5.59 Kb.
EEN FEESTBAND MET BALLEN!
the heinoos
OVER DE BAND
Wie zin heeft in een denderend feest waarbij echt iedereen uit z'n dak gaat, die moet gewoon even bellen voor deze band met ballen! Ze zijn een beetje gek, flauwekullen er lustig op los en stil staan kunnen ze ook al niet. Wat ze dan wél kunnen? De meest fantastische hits uit de jaren '60, '70 en '80 op hun geheel eigenwijze wijze aan elkaar breien. Nummers van Hazes, Nena, Queen, Abba, Status Quo, De Dijk en vele, vele anderen... Ze komen allemaal voorbij en worden regelmatig afgewisseld met doldwaze medley's van onder andere de Beach Boys, de Beatles en lekkere Hollandse meezingers. Het typische, pittige Heinoos-sausje waarmee ze het een en ander steevast overgieten, maakt het allemaal nóg lekkerder!


Coverbands... je hebt ze in alle soorten en maten maar de overeenkomsten zijn over het algemeen talrijker dan de verschillen. Dus wie zit er nog op een standaard band te wachten als er een prettig gestoorde live-band voor handen is die dat soort muziek op een aanstekelijke wijze combineert met een pittige presentatie en een gezonde dosis humor en bovendien een uiterst kleurrijk en beweeglijk gezelschap is? Niemand toch?! The Heinoos kortom, zijn er voor iedereen die herkenning wil maar toch de pure rauwheid van een échte band wil voelen. Voor voor wie wil horen, zien en swingen!

Alsof dit allemaal nog niet glorieus genoeg is, heeft de band vanaf begin 2003 Normaal-gitarist Jan Kolkman in haar gelederen! Sindsdien loopt het allemaal nóg beter en soepeler en rockt het er bij het uitgekiende hitrepertoire op los dat het een aard heeft! Om maar even een oubollige uitspraak uit de kast te halen. Beduidend minder oubollig zijn gelukkig hun optredens, want elk jaar toert de band met een grotendeels vernieuwde show door het land. ‘Leuker Kunnen We Het Niet Maken’ luidt hun motto. En daarmee slaan de mannen de spijker op z’n kop!


Een greep uit het feestelijke hitrepertoire van The Heinoos

Crazy Little Thing (Queen), Soul Man (Sam & Dave), Wasmachine (Trafassie), So Long (Fisher Z), Je Wordt Ouder Pappa (Peter Koelewijn), Dynamite (Mud), Jimmy (Boudewijn de Groot), Show Me The Way (Peter Frampton), 99 Luftballons (Nena), So Lonely (The Police), Groot Hart (De Dijk), Lola (Kinks), The Wanderer (Status Quo), Does Your Mother Know (Abba) en diverse stoere medleys verpakt in een typisch Heinoos-jasje met onder andere Hollandse meezingers, Beatles klassiekers en Beach Boys hits.


BEKNOPTE BANDINFO

Repertoire: alles door elkaar met hits uit de jaren ‘60, ‘70 en ‘80

Speelduur: 1 x 50 minuten + 1 x 90 minuten

Muzikanten: 4 stuks (gitaar/leadzang, gitaar/zang, bas/zang, drums/zang )Crew: minimaal 3 stuks (1 manager + 2 technici)De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2019
stuur bericht

    Hoofdpagina