Overal in Nederland nieuwbouw bekijken Fraaie websites, mooie animatiefilmpjes, glossy brochures en enthousiaste verhalen. Allemaal middelen om kennis te maken met nieuwbouwprojecten. Uitstékende middelenDovnload 5.44 Kb.
Datum25.07.2016
Grootte5.44 Kb.
Zaterdag 25 september landelijke Nieuwbouwdag

Overal in Nederland nieuwbouw bekijken
Fraaie websites, mooie animatiefilmpjes, glossy brochures en enthousiaste verhalen. Allemaal middelen om kennis te maken met nieuwbouwprojecten. Uitstékende middelen, maar ze kunnen niet op tegen een ervaring ter plekke. Die ervaring biedt de Nieuwbouwdag op zaterdag 25 september. Op die dag zijn overal in Nederland nieuwbouwprojecten open voor het publiek.

“Eerlijker kan voorlichting niet zijn”, zegt directeur Rob van der Schoot van de Stichting Landelijk Nieuwbouw Portaal, die de Nieuwbouwdag organiseert. “Tijdens de Nieuwbouwdag kunnen mensen ter plekke zien hoe de woningen worden gebouwd, hoe groot de kamers zijn, wat ze daar allemaal mee kunnen, hoe groot de tuinen of de balkons zijn, hoe de woningen ten opzichte van de zon liggen, waar ze op uitkijken en wat zich in de directe omgeving aan voorzieningen bevindt. Dat laatste is een extra pluspunt van de Nieuwbouwdag: dat je de buurt kunt leren kennen zoals die is. Als een woning je aanspreekt, wil je toch weten hoe ver het lopen is naar de dichtstbijzijnde winkels, of er scholen in de buurt zijn, of je in de directe omgeving kunt sporten of uitgaan en of zich in de nabijheid parken, bossen of polders bevinden. Ik nodig alle bezoekers van de Nieuwbouwdag dan ook uit op 25 september meteen de omgeving van de nieuwbouwprojecten te verkennen. Dat kan bij de keuze voor een woning echt de doorslag geven.”
Van 11.00 tot 15.00 uur

Aan de Nieuwbouwdag doen landelijk tientallen ontwikkelaars en woningcorporaties mee. Al die partijen stellen zo’n 200 - 300 projecten open. Het gaat om zowel koop- als huurwoningen. Deskundige medewerkers leiden de bezoekers rond en geven antwoord op vragen. De Nieuwbouwdag duurt van 11.00 tot 15.00 uur. De Stichting Landelijk Nieuwbouw Portaal, die ook de partij is achter de landelijke nieuwbouwsite niki.nl, wordt bij de organisatie ondersteund door de NVB en de Neprom, de brancheorganisaties van projectontwikkelaars.
  • www.nieuwbouwdag.nl (voor een overzicht van de opengestelde projecten)

  • www.niki.nl (voor het nieuwbouwaanbod in Nederland)

De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2019
stuur bericht

    Hoofdpagina