Persbericht, 10 januari 2012Dovnload 7.77 Kb.
Datum23.08.2016
Grootte7.77 Kb.

Poprevival

BACK HOME

Persbericht, 10 januari 2012

Met exclusieve uitreiking ‘Aaltje Kraak-trofee’

Back Home’ eenmalig terug in Hardenberg


Op woensdag 19 september 2012 is het precies 650 jaar geleden dat Hardenberg stadsrechten heeft gekregen van Bisschop Jan van Arkel. Enkele dagen ervoor, op zaterdag 15 september zal -ook in het kader van ‘Hardenberg 650 Jaar’- een eenmalige editie van de poprevival ‘Back Home’ worden gehouden in de Evenementenhal Hardenberg. De voorverkoop (kaarten kosten € 12,50) loopt inmiddels via www.evenementenhalhardenberg.nl
Maar liefst tien jaar was de Poprevival ‘Back Home’ jaarlijks een daverend succes. Wat in 1998 als grapje begon werd een jaarlijks muzikaal hoogtepunt voor vele duizenden bezoekers. Allerlei imitaties volgden, maar poprevival Back Home bleef poprevival Back Home. Toen in 2007 de tiende en laatste Back Home werd gehouden was de boodschap van de zes deejays: ‘Misschien tot over vijf jaar’.
Deejay Roel Zweers trok in het najaar van 2011 al bij de Evenementenhal aan de bel. Na hun groene licht werden de zes deejays bij elkaar geroepen en was de kogel snel door de kerk. Alleen Charles Fontijn draait nog wel eens een plaatje, maar Cor Hoeben, Gert Tack, Dick Zwiers, Henk Smit en Roel Zweers zijn niet meer te vinden achter de draaitafels. Des te enthousiaster was hun reactie: Let’s do it!
Op zaterdag 15 september zullen vanaf 21.00 uur de hits en floorfillers uit de periode ’65 - ’85 weer door de Evenementenhal galmen. Dezelfde hits die de deejays destijds draaiden in de Papillon, The City en The Castle; Hardenbergse discotheken die in de seventies grote aantrekkingskracht in de wijde regio kenden.
Toen de elfde editie van Back Home al vast stond is aansluiting gevonden bij de organisatie van ‘Hardenberg 650 Jaar’. Back Home zal één van de grote popevenementen van het feestjaar 2012 zijn. Speciaal hiervoor is door Back Home de ‘Aaltje Kraak-trofee’ in het leven geroepen. Deze zal worden overhandig aan één van de bezoekers van de Evenementenhal.
Op de foto v.l.n.r.: Charles Fontijn, Dick Zwiers, Roel Zweers, Henk Smit, Cor Hoeben en Gert Tack.
Einde persbericht

Niet voor publicatie:
  • Foto rechtenvrij te gebruiken onder vermelding: ‘Foto Jessica Kempes’

  • Meer informatie over Back Home bij Roel Zweers, 06 – 54 313 611

  • Meer informatie over de Evenementenhal bij Jos Warringa, 06 – 46 246 661

  • Zie ook website www.evenementenhal.nl

  • Zie ook website: www.650jaarhardenberg.nl

De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2019
stuur bericht

    Hoofdpagina