Persbericht amsterdam, 15 april 2013 Marianne Aalders partner bij pr-bureau Creative Venue Marianne Aalders (34, foto) is toegetreden als partner bij het in Amsterdam gevestigde pr bureau Creative Venue prDovnload 7.66 Kb.
Datum23.08.2016
Grootte7.66 Kb.PERSBERICHT

Amsterdam, 15 april 2013Marianne Aalders partner bij PR-bureau Creative Venue
Marianne Aalders (34, foto) is toegetreden als partner bij het in Amsterdam gevestigde PR bureau Creative Venue PR. Aalders neemt in haar nieuwe rol de dagelijkse leiding op zich van alle online PR activiteiten binnen de groep. Deze zijn ondergebracht bij het onlangs opgerichte opgerichte Socialite Online PR.
Aalders was de afgelopen vier jaar senior PR consultant bij Creative Venue PR. Ze gaf onder meer leiding aan de PR accountteams voor opdrachtgevers als bol.com, Super de Boer, OHRA, MobilityMixx, LeasePlan Bank en LeasePlan Nederland.
De afgelopen jaren groeide Aalders uit tot online PR specialist. Zo was zij nauw betrokken bij het inrichten van de social media structuur en webcare voor onder meer Amsterdam Airport Schiphol, diverse productintroducties in de food- en automotivesector. en is ze nog immer de stuwende kracht achter de succesvolle online branding van het project Hoofdboek.
Ik kijk met ontzettend veel plezier uit naar deze nieuwe uitdaging. Deze stap geeft mij een enorme energieboost”, aldus Aalders. “Creative Venue PR heeft inmiddels zijn sporen verdiend als corporate en marketing PR bureau. Het is nu tijd dit profiel verder uit te bouwen met een gerichte online propositie. Wij gaan bestaande en nieuwe B2B en B2C klanten helpen ook online volledig regie op hun beeldvorming te nemen. Door online zichtbaar te worden, daar structuren voor aan te leggen, en in dialoog te zijn met hun publiek.”
Eerder was Marianne Aalders onder meer werkzaam als consultant bij Syntrus Achmea en het Reputation Institute onder leiding van prof. dr. Cees van Riel. Ze studeerde Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam, met als specialisatie corporate communicatie en reputatiemanagement.
[Einde bericht]
Noot voor de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Creative Venue BV, Frank Witte, managing director, T. +31(0)20 452 5225, E-mail: f.witte@creativevenue.nl
Een digitale foto van Marianne Aalders is als bijlage ingesloten en vrij van rechten te gebruiken.
Over Creative Venue
Creative Venue is gespecialiseerd in public relations, mediarelaties, crisiscommunicatie en geïntegreerde communicatiecampagnes. Het bureau adviseert toonaangevende Nederlandse opdrachtgevers uit de profit-, not-for-profit- en overheidssector. Creative Venue onderhoudt een internationaal netwerk van onafhankelijke PR adviesbureaus in zeven Europese landen en is partner van het wereldwijde IPREX communicatie netwerk. In Nederland werkt het bureau strategisch samen met reclamegroep Etcetera en DDB Worldwide. Creative Venue is opgericht in 1999 en gevestigd in Amsterdam.
De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2019
stuur bericht

    Hoofdpagina