Pure Monoi de Tahiti Oil; een herstellende olie voor huid en haarDovnload 5.06 Kb.
Datum18.08.2016
Grootte5.06 Kb.

Persbericht

Pure Monoi de Tahiti Oil; een herstellende olie voor huid en haar
Monoi Oil is een eeuwenoud geheim van de Tahitaanse vrouw. De natuurlijke olie voedt, verzorgd en hersteld huid en haar terwijl de warme geur van de Tiaré bloem het gevoel van ontspanning en weldaad stimuleert.


Monoï de Tahiti
Monoï Oil is de rijke combinatie van natuurlijke cocos olie en pure Tiare bloem. Beide ingrediënten kenmerkend voor Frans Polynesië en bieden verzorgende eigenschappen voor zowel huid als haar. Terwijl pure cocos olie zorgt voor voeding, hydratatie en herstel brengt de Tiare bloem een kalmerende en reinigende werking met zich mee evenals een heerlijke ontspannende geur. De hemelse combinatie zorgt voor een multifunctionele, natuurlijke wonderolie, die enkel en alleen geproduceerd mag worden in het land van afkomst onder de kenmerkende naam; Monoï de Tahiti.

Multi functionele verzorgende olie
Monoï Oil kan gebruikt worden als lichaamsolie en massageolie. Tevens kan Monoï Oil in bad gebruikt worden voor een ontspannende geur en hydratatie voor droge huid. Monoï Oil is geschikt voor ieder huidtype, zelfs de meest gevoelige (baby) huid. Ook het haar heeft groot belang bij het gebruik van Monoï Oil. Zo kan de olie dagelijks op droog of beschadigd haar aangebracht worden met de focus op de punten. Of geef het haar een intense behandeling door de olie haar masker te gebruiken, voorafgaand het wassen met shampoo. Tevens is de Olie extreem geschikt als tanning product. Breng tijdens het zonnen Monoï Oil aan om de teint te intensiveren.

DB Naturals
DB Naturals is het eerste merk dat de Monoï de Tahiti olie in pure vorm aan de Nederlandse markt biedt. Dit nieuwe merk heeft als missie de vrouw van deze tijd te voorzien van eerlijke, écht natuurlijke cosmetica in de meest pure vorm mogelijk. "De natuur biedt zoveel bronnen van welzijn, voeding en verzorging, waarom zouden we met die kennis en mogelijkheden deze bronnen niet vol op benutten?" zegt Chanyn Sinester, ondernemer en oprichter van DB Naturals.

Het assortiment bestaat uit:
- Pure Monoï de Tahiti Oil (99% puur)) 100ml €16,95
- Monoi de Tahiti Oil Spray (50% puur waarvan de andere 50% bestaat uit andere natuurlijke ingrediënten) 100 ml €14,95
- Monoi de Tahiti Oil Travelsize (100% puur) 25 ml €6,95

DB Naturals Monoï oil is per oktober 2013 verkrijgbaar via www.doublebeauty.nl en per november 2013 via salons, drogisterij, parfumerie en natuurwinkels.

Voor meer informatie en beeldmateriaal neem contact op met Chanyn Sinester, 0625456455, info@doublebeauty.nl. Spaarndammerstraat 42, 1024 VZ Amsterdam.


De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2019
stuur bericht

    Hoofdpagina