Sons of navaroneDovnload 5.38 Kb.
Datum22.07.2016
Grootte5.38 Kb.

SONS OF NAVARONE


BLUEGRASS & HUMOR
Dit hartverwarmend kwartet drijft op bluegrass met een twist. Strak in het pak brengen 3 Belgen en 1 Ier een onklopbare muzikale topact met banjo, mandoline gitaar en bas en bovendien combineren de heren hun vocalen tot hoogstandjes in close harmony.

Subtiele humor in woord en daad en gevatte bindteksten krijgt u er extra bovenop.

Samen hebben ze genoeg aan 1 micro, wat weer leidt tot een dynamische podiumact van de 4 heren die zich voor elk concert strak in het pak steken.
Naast de traditionele en hedendaagse bluegrass wagen ze zich ook aan persoonlijke versies van o.a. “Een beetje verliefd”( André Hazes),. “Dancing Queen” (ABBA) en “I will survive” (Gloria Gainor).
Dankzij de onvergetelijke film van de gebroeders Coen “O Brother, Where Art Thou?” heeft bluegrass de wereld veroverd. Dankzij de film “The Broken Circle Breakdown” heeft bluegrass Vlaanderen veroverd.

Als in de bissen de heren ook nog het gitaar /banjo duel uit de film Deliverance op het menu zetten, dan is de avond helemaal geslaagd.

Wij garanderen je: één van dé verrassingen van het seizoen
In 2008 verscheen de CD At Last! uit die heel goed werd ontvangen door pers en publiek. In 2012 werden ze verkozen tot beste Europese bluegrassband in La Roche sur Foron, de meest prestigieuze wedstrijd in Europa in het genre.

At Last! - The Sons of Navarone, RP1002, 2008. Het kwartet etaleert in vijftien songs en 1 instrumentaal nummer zijn sterke kanten: vocaal vakmanschap en instrumentale virtuositeit”Goe Vollek, Walter Evenepoel.Met: Eugene O'brien (5-string banjo)
Guido Bos (Contrabas, lead en harmony vocals)
Thierry Schoysman (mandolin, lead en harmony vocals)
Jef Van Peer (gitaar, lead en harmony vocals)

www.sonsofnavarone.com

http://www.myspace.com/sonsofnavaronemusic
De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2019
stuur bericht

    Hoofdpagina