SponsorpakketDovnload 6.64 Kb.
Datum20.08.2016
Grootte6.64 Kb.


SPONSORPAKKET


naamsvermelding op sponsorbord in de hal


naamsvermelding in ARCAM NIEUWS (6 x per jaar)
naamsvermelding in publicaties
naamsvermelding en gratis link op www.arcam.nl

De ARCAM-website wordt dagelijks geactualiseerd en biedt een schat aan informatie over architectuur en stedebouw in Amsterdam. In 2004 werd de site meer dan 100.000 keer bezocht. ARCAM biedt de sponsors de mogelijkheid om op deze goed bezochte site een link te plaatsen naar de eigen website.


mogelijkheid tot huur ruimte aan de lage kade tegen speciaal tarief

ARCAM heeft in de nieuwe behuizing een ruimte ter beschikking waarin vergaderingen en kleinere presentaties kunnen plaatsvinden. Onze sponsors wordt deze ruimte tegen een speciaal gereduceerd tarief ter beschikking gesteld.


uitnodiging voor de jaarlijkse sponsorbijeenkomst

Elk najaar biedt ARCAM de sponsors een programma aan dat bestaat uit een excursie, borrel en diner.


uitnodiging voor sponsordiner

Incidenteel biedt ARCAM speciaal de directies van de structurele sponsors de gelegenheid om met elkaar, vertegenwoordigers uit het gemeentebestuur en speciale gasten tijdens een diner in informele sfeer te discussiëren over een actueel thema.


uitnodiging voor deelname aan vakdebatten

Voor ARCAM is van grote betekenis dat wij met onze sponsors niet alleen een financiële relatie willen onderhouden. Net zo belangrijk is de mogelijkheid om wederzijds van elkaars kennis te profiteren en het gesprek over alle mogelijke aspecten van het architectuur en stedebouwbeleid van Amsterdam en omgeving samen informeel te kunnen bespreken. Daartoe organiseert ARCAM besloten vakdebatten over actuele thema’s waarvoor ook altijd vertegenwoordigers van bedrijven die ARCAM ondersteunen, worden uitgenodigd.


uitnodigingen voor alle exposities, discussies en lezingen

ARCAM houdt de sponsors graag op de hoogte van alle ARCAM-activiteiten.


ontvangst van ARCAM NIEUWS

De sponsors ontvangen elke twee maanden ARCAM NIEUWS waarin steeds een actueel overzicht van de activiteiten op het gebied van architectuur, stedebouw en vormgeving in Amsterdam en omgeving is samengebracht.


ontvangst van overige ARCAM-publicaties

De sponsors ontvangen ARCAM-publicaties steeds kort na verschijning.
De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2019
stuur bericht

    Hoofdpagina