Start voorverkoop asv Dronten – sc HeerenveenDovnload 7.86 Kb.
Datum21.08.2016
Grootte7.86 Kb.
Start voorverkoop asv Dronten – sc Heerenveen

Zaterdag 21 mei, voor aanvang van de nacompetitiewedstrijd van ons 1e elftal tegen ESC Elbrug, zal de voorverkoop van start gaan voor de wedstrijd tegen sc Heerenveen. Leden van asv Dronten krijgen 20% korting tijdens de voorverkoop op vertoon van een geldige ledenpas van asv Dronteni

21 mei

13.30-14.30uur

De Spil

Prijzen toegangskaarten

Kaartsoort

Normaal

Leden

Jeugd tot 12 jaar

€ 5,-

€ 4,-

Volwassenen

€ 10,-

€ 8,-

Tribunekaarten

€ 25,-

Er zullen nog meerdere momenten volgen waarop kaarten worden verkocht in de Spil (o.a. tijdens het Mac3Park toernooi op 28 mei en op 4 juni tijdens het senioren/A’s mixtoernooi). Houdt hiervoor de site in de gaten.

Voorverkoop winkeliers
Tevens zullen binnenkort de voorverkoop adressen van enkele winkeliers binnen de gemeente worden bekend gemaakt. Hier kan geen ledenkorting worden gegeven.

Kaarten bestellen?
Kaarten kunnen vanaf nu ook besteld worden. Stuur hiervoor een mail naar commercie.asvdronten@gmail.com o.v.v. kaarten sc Heerenveen. Geef hierin je voor- en achternaam, adres, aantal en de soort kaart die je zou willen hebben. (tribunekaarten kunnen niet via deze weg gereserveerd worden). Leden dienen tevens hun lidmaatschapnummer (per kaart) op te geven. De kaarten kunnen op 4 juni tussen 14.00 en 16.00uur opgehaald worden bij de kantine van asv Dronten.

i Regel: 1 kaart per ledenpas

De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2019
stuur bericht

    Hoofdpagina