T is weer voorbij die mooie zomer, die zomer die …’Dovnload 7.04 Kb.
Datum23.07.2016
Grootte7.04 Kb.

Start nieuwe seizoen

t is weer voorbij die mooie zomer, die zomer die …’ Ja, ja, aan alles komt een end. We starten weer met het nieuwe seizoen. Pak je boeltje maar uit de kast. Alles lekker fris gewassen. Doe nog even een nieuwe grip om je rackethandvat. Je mag weer los en wij zijn er klaar voor. De sporthal staat elke vrijdagavond ter beschikking. We hebben nieuwe shuttles en kunnen niet wachten om te zien hoe het met je conditie gesteld is.

De competitiespelers verrichten de aftrap. Hun eerste training/speelavond is op donderdag 6 september in Sporthal Lewenborg. Aanvang 8 uur.

De eerste recreatieve speelavond hebben we de dag daarna; vrijdagavond 7 september kun je om acht uur weer terecht in Sporthal Lewenborg.


Zaterdag 8 september Open Dag Sporthal Lewenborg

De sportverenigingen van Lewenborg presenteren hun sport op zaterdag 8 september. Dan zijn wij er natuurlijk ook bij met onze club. De hele middag zijn er in de Sporthal clinics en allerlei sportclubs uit de wijk geven informatie over hun vereniging.

Een jaar geleden hebben we ook al iets dergelijks gehad. Daar kwamen toen veel bezoekers op af. Het is ook echt een goede gelegenheid om te ervaren wat er zoal in Lewenborg gebeurt op sportief gebied. Kom een kijkje nemen.

Geen Ameland weekend

Het badmintonweekend op Ameland is dit jaar afgelast. Het aantal aanmeldingen was te laag. We hebben ons bij de planning nogal verkeken op het effect van de late zomervakantie. Het weekend stond gepland terwijl de zomervakantie nog gaande is. Diverse vaste bezoekers van het weekend gaven als hoofdreden dat het niet paste binnen hun vakantieplannen.

Volgend jaar zullen we hier veel nadrukkelijker rekening mee houden. Een paar mensen hebben zich intussen al opgegeven voor dit sportieve zomerkamp. Dan zal het weekend niet in de zomervakantie vallen, maar daarna als de scholen al weer zijn begonnen. Wil je meer weten hierover dan kun je het beste Alex even aanschieten. Hij heeft al weer optie genomen op onze vaste kampeerboerderij en begint binnenkort met de voorbereidingen. Want je moet er vroeg bij zijn tegenwoordig.
Competitie teams

Vlak voor de zomer is besloten dat we toch met drie teams gaan spelen in de weekendcompetitie. Dat heeft wel tot gevolg dat ons tweede en derde team in één en dezelfde poule tegen elkaar uitkomen. Maar dat mag de pret niet drukken. Sterker nog; lijkt ons wel leuk om te ervaren wie in deze onderlinge krachtmeting boven komt drijven.Ten Boer een zomerse topper

Deze zomer was er veel belangstelling voor onze zomeroverbrugging in Ten Boer. Veel competitiespelers afkomstig van allerlei verenigingen kon je afgelopen zomer in de Tiggelhal van Ten Boer zien zwoegen. Gewoon badmintonnen in de sporthal. Geen hobbelig camping gras. Volgend jaar gaan we hier zeker meer door. De aanmelding en opkomst deze zomer was boven verwachting groot.Netdropjes, blad van

bc-lewenborg@ziggo.nl * tel: 050-3142709 (Ben van den Berg)

De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2019
stuur bericht

    Hoofdpagina