V. V. Netersel seizoen 2011 / 2012Dovnload 6.93 Kb.
Datum20.08.2016
Grootte6.93 Kb.


V.V. Netersel
seizoen 2011 / 2012
_____________________________________________________________________________

Zondag 9 september

Netersel 1 – Riethoven 1Scoreverloop

  1. Anel Selimovic

1-1 Tivoli
2-1 Martijn Michiels

3-1 Jaap Waalen

----Rust----
4-1 Jaap Waalen

5-1 Luuk van de Sande

5-2 Tonnie van de kerkhof

6-2 Anel Selimovic


Netersel pakt koppositie met overtuiging

VV Netersel zette zondag thuis tegen Tivoli haar reeks van overwinningen voort. Voor de vierde keer op rij werd er gewonnen. Tivoli werd thuis met maar liefst 6-2 opgerold. Door het gelijke spel van ETS en de Raven pakt het alleen de koppositie. ETS uit Eindhoven volgt op 1 punt, echter wel met een wedstrijd meer gespeeld. De overwinning was volledig terecht. De score had nog hoger uit kunnen vallen als Netersel in de eerste helft de grote kansen had benut.


Al in de vierde minuut was het raak door de topscorer Anel Selimovic. Een steekbal van Jaap Waalen werd vakkundig langs de doelman van Tivoli geschoven. Na tien minuten kwam Tivoli op gelijke hoogte. De middenvelder van Tivoli strafte een fout van de verdediging slim af. Netersel stelde hierna meteen orde op zaken door een knap doelpunt. Een voorzet van Niels Daniels werd binnen geschoten door Martijn Michiels. In de 22e minuut kreeg Jaap Waalen een grote kans om de 3-1 aan te tekenen. Hij koos er echter voor om de bal af te spelen, waardoor deze onderschept kon worden. Een minuut later was het wel raak. Jaap Waalen schoot een afvallende bal binnen. Netersel bleef op zoek naar meer doelpunten, maar enkele grote kansen via Anel Selimovic, Martijn Michiels en Jip Koning leidden niet tot een grotere voorsprong.
Vlak na rust breidde Netersel de score uit. Een afgezwaaide voorzet van wederom Jaap Waalen belandde in de kruising. Hierna bloedde de wedstrijd dood. Aan beide kanten werden weinig kansen gecreëerd. Een kwartier voor tijd werd het 5-1. Luuk van de Sande kopte een voorzet van Jaap Waalen voorbij de doelman van Tivoli. Tien minuten voor tijd deed Tivoli nog iets terug. Een voorzet vanaf links werd binnengekopt door Tonnie van de Kerkhof. Anel Selimovic bepaalde de eindstand op 6-2 in de laatste minuut.
Na weer een solide overwinning kon Netersel de kantine in om de veroverde kopposite te vieren. Volgende week wacht de uitwedstrijd tegen Sterksel.
Overige uitslagen

Netersel 2 – Dommelen 5 2-0Netersel 3 – Hulsel 5 1-0

Programma:
Sterksel 1      -  Netersel 1
 De Bocht '80  - Netersel 2
 Dommelen 9 - Netersel 3Voetbalvereniging Netersel ~ www.vvnetersel.nl

De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2019
stuur bericht

    Hoofdpagina