Vrij i v. m studiedag. Maandag 30 november Alle kinderen zijn vrijDovnload 7.56 Kb.
Datum16.08.2016
Grootte7.56 Kb.

26 november 2015.
Agenda

Vrijdag 27 november Alle kinderen zijn vrij i.v.m. studiedag.

Maandag 30 november Alle kinderen zijn vrij i.v.m. studiedag.

Dinsdag 1 december 9.00 uur sporten met ouders.

12.15 uur -14.30 uur Taalcursus  voor ouders.

Woensdag 2 december Groep 2 gaat naar de Pietenschool.

8.30 uur - 11.30 uur oudercursus “Goed, beter, best “.                    

Donderdag 3 december Koffieochtend: Gast aan tafel.

Vrijdag 4 december Sint op bezoek!

Kinderen zijn vanaf 12.15 uur vrij.


Inloopochtend.

In december is de inloopochtend bij de kleuters op donderdag. We willen tijdens de inloopochtend in groep 1 een rekenactiviteit aanbieden, waarbij de kinderen in kleine groepjes het pepernotenspel spelen. Groep 2 start in de kring en gaat daarna naar de gymles.


Woordenschat thuis oefenen.

Tijdens de rapportgesprekken heeft u uitleg gekregen over het thuis oefenen met de woorden van LOGO3000. Het ingevulde strookje samen met €10,- kunt u t/m 16 december inleveren bij de leerkracht. Vanaf januari kunt u dan thuis oefenen met de woorden.


Ouderbijdrage.

[alleen voor de kinderen op de basisschool, niet van de peuterspeelzaal]

Dit schooljaar is de ouderbijdrage € 55,- per kind.

Groep 8 gaat in mei op kamp en hiervoor moet € 145,- per kind betaald worden. Dit bedrag omvat de ouderbijdrage en de betaling voor het schoolkamp.

Heeft U problemen met het betalen van de ouderbijdrage, dan is het wenselijk om dit zo snel mogelijk te melden bij AnneMarie en niet te wachten tot het allerlaatste moment. Wij willen U vragen vóór 1 januari de ouderbijdrage te betalen of over te maken op rekeningnummer NL38ABNA0504317717 t.n.v. Theresiaschool te Rotterdam.

Sinterklaas op school.

Op vrijdag 4 december zullen Sinterklaas en zijn Pieten een bezoek brengen aan de Theresiaschool. We zullen ons rond 8.20 uur verzamelen op het voorplein. We willen de ouders van de peuters en kleuters vragen om ook naar dit plein te komen. Om er voor te zorgen dat alle kinderen de Sint en zijn Pieten goed kunnen zien, hebben alle groepen een eigen plek op de speelplaats. Het is daarom belangrijk dat alle kinderen in de buurt van hun eigen juf of meester gaan staan. Om 12.15 uur zijn alle kinderen vrij. De kinderen eten deze dag alleen rond 10.00 uur op school. U hoeft ze dus alleen maar fruit mee te geven op die dag. Sinterklaas en zijn Pieten zijn om 12.15 uur nog in de filmzaal. U kunt dan nog een foto maken van uw kind met Sinterklaas en Piet.
De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2019
stuur bericht

    Hoofdpagina