Woord van welkom…Dovnload 24.58 Kb.
Datum19.08.2016
Grootte24.58 Kb.
Woord van welkom…
Namens s.v. De Meer Amsterdam heten wij u van harte welkom op het 27e De Meer Jeugdvoetbal Paastoernooi 2012.
Wederom zijn wij erin geslaagd om een voetbaltoernooi te organiseren met een aantrekkelijk deelnemersveld. Dit jaar zullen 15 voetbalverenigingen onderling de krachten met elkaar meten in het veld. De deelnemende verenigingen vertegenwoordigen 105 teams met ongeveer 950 spelers. Verdeeld over twee dagen belooft het weer een fantastisch toernooi te worden.
Om dit toernooi te kunnen organiseren zijn wij uiteraard afhankelijk van een groot aantal vrijwilligers, clubmensen die uw– en onze vereniging een warm hart toedragen en zich realiseren dat een voetbalvereniging zonder jeugdleden geen toekomst meer heeft in deze tijd waarin naast het voetbal zoveel andere sociale bezigheden een steeds belangrijkere rol spelen bij de jeugd.
Wij hopen dat u samen met ons zult genieten van een weekend jeugdvoetbal waarbij niet alleen winnaars zullen zijn. Wij realiseren ons dit en staan dan ook op het standpunt dat meedoen misschien nog wel belangrijker is dan winnen.
s.v. De Meer Amsterdam
Stefan de Vries

Toernooicommissie

Algemene Mededelingen
Meldpunt teams

Bij aankomst op ons sportpark moeten de begeleiders van de deelnemende teams zich melden bij het meldpunt. Hier kunt u de sleutel van de kleedkamer krijgen (€ 10,- borg) en zal er nadere informatie worden gegeven. Wij verzoeken u uiterlijk 30 minuten voor aanvang van de eerste wedstrijd de sleutel op te halen.

Het ochtend programma op zaterdag zal starten om 09.00 uur u kunt vanaf 08.15 uur de sleutel ophalen. Voor het middagprogramma dat om 13.30 uur zal starten kunt u vanaf 13.00 uur de sleutel van de kleedkamer ophalen.

Het ochtend programma op zondag zal starten om 09.15 uur u kunt vanaf 08.30 uur de sleutel ophalen. Voor het middagprogramma dat om 14.15 uur zal starten kunt u vanaf 13.45 uur de sleutel van de kleedkamer ophalen.


Afgelastingen

Mochten de weergoden het laten afweten en u twijfels heeft of het toernooi wel door gaat, dan kunt u vanaf 08.00 uur bellen met het clubhuis (020) 694 74 72 of met de toernooicommissie (06) 10 86 46 31


Indien één dag voor aanvang van het toernooi al vast staat dat vanwege de weersomstandigheden en de slechte conditie van de velden het toernooi geen doorgang kan vinden, dan zullen wij de betreffende contactpersoon van uw vereniging direct telefonisch informeren.
Kleedkamers

Doordat wij dit jaar een enorm uitgebreid deelnemersveld hebben is er helaas een tekort aan kleedkamers op de zaterdag ontstaan. Wij hebben geprobeerd om dit zo goed mogelijk op te lossen, maar snappen dat het tekort aan ruimte verre van ideaal is. Wij hopen op uw begrip.


Letsel

Op het complex is een EHBO post aanwezig tot wie u zich kunt wenden indien daartoe aanleiding is. Daarnaast is er op het complex een coördinator aanwezig die, indien noodzakelijk, direct een ambulance kan bellen voor noodzakelijke medische verzorging en vervoer naar een ziekenhuis.


Aansprakelijkheid

De s.v. De Meer is niet aansprakelijk te stellen voor vermiste of beschadigde voorwerpen die u toebehoren. Laat daarom geen waardevolle spullen achter in de kleedkamers.

Ook is de s.v. De Meer niet aansprakelijk te stellen voor persoonlijk letsel tijdens beide toernooidagen.
Reserveshirt

Uw vereniging dient in het bezit te zijn van reserveshirts. In het schema is de uitspelende vereniging verplicht de reserveshirts te dragen. Wij verzoeken u hiermee rekening te houden.


Ongeregeldheden

De toernooicommissie kan bij ongeregeldheden besluiten een speler of team uit te sluiten van verdere deelname aan het toernooi wegens ernstig wangedrag. Indien wij dat noodzakelijk achten, zullen wij de KNVB hierover informeren.Toernooi reglement 1. De wedstrijden worden gespeeld volgens de bepalingen van de KNVB. 2. De wedstrijden worden geleid door scheidsrechters van de KNVB en/of (jeugd) leden van de s.v. De Meer. 3. Alle teams dienen minimaal 5 minuten voor aanvang van de wedstrijd op het speelveld aanwezig te zijn. 4. De toernooicommissie heeft het recht een speler of team van verder deelname aan het toernooi uit te sluiten. Een beslissing van de toernooicommissie is bindend. 5. De wedstrijdduur bedraagt voor:

  F-pupillen 1 x 12 minuten


  E-pupillen 1 x 15 minuten
  D-junioren 1 x 20 minuten

C-junioren 1 x 25 minuten

Meisjes D-junioren 1 x 15 minuten
 1. De wedstrijden worden in poules gespeeld. Bij gelijk eindigen wordt de eindstand in de poule beslist door:
  - onderling resultaat
  - doelsaldo
  - aantal gescoorde doelpunten
  - strafschoppen (5 per team) 2. Voor de volgende categorieën bent u verplicht zorg te dragen voor een assistent scheidsrechter:
  - D-junioren
  - C-junioren

- Meisjes D-junioren

- Meisjes C-junioren

 1. Enkele wedstrijden worden gespeeld op een rubber ingestrooid kunstgrasveld. Het is verboden om hier met stalen/aluminium noppen op te spelen. 2. Er wordt gewerkt met een centrale tijdregistratie. Bij calamiteiten zoals blessures kan de scheidsrechter besluiten langer te laten doorspelen.
  Wij willen u er echter op wijzen dat het uw verantwoordelijkheid is om op tijd op het veld aanwezig te zijn. Lukt dat niet, dan dupeert u niet alleen de tegenstander, maar ook uw eigen spelers.


LET OP! De aanvang en het einde van alle wedstrijden wordt centraal aangegeven. Voor de Meisjes D-junioren geeft de scheidsrechter het begin en einde van de wedstrijd aan. Dit omdat deze wedstrijden de wedstrijden van de F- en de E-pupillen overlappen.

Deelnemende verenigingen

s.v. De Meer


Limmen

sv Zandvoort

afc TABA

sc Muiderberg

Kolping Boys

AVV de Volewijckers

Waterwijk

TOG


vpv Purmersteijn

AFC ‘34


Sporting Almere

rkvv DSS


Terrasvogels

Geuzen/Middenmeer

27e De Meer

Jeugdvoetbal Paastoernooi 2012Programma_Meisjes_D-junioren'>Programma_E-pupillen'>Programma_F-pupillen'>Programma
F-pupillen27e De Meer

Jeugdvoetbal Paastoernooi 2012

Programma
E-pupillen27e De Meer

Jeugdvoetbal Paastoernooi 2012

Programma
Meisjes D-junioren

27e De Meer

Jeugdvoetbal Paastoernooi 2012

Programma
D-junioren27e De MeerJeugdvoetbal Paastoernooi 2012

Programma
C-junioren


: fileadmin -> user upload
user upload -> Wedderveer “Uitgestrekte buurt in de gemeente Bellingwedde tussen Blijham en Wedde aan de westoever van de Westerwoldsche Aa; aan de overkant ligt het recreatieoord Wedderbergen (camping).
user upload -> Verslag Werkatelier Eiland van Schalkwijk
user upload -> Bijwerken rijksregister bestand algemeen 1 definities opbouw structuur bijwerking
user upload -> Persdossier haring
user upload -> Symposium on the Rwandan Genocide: Remembrance & Reflection on the aftermath
user upload -> Nieuwsbrief cnv onderwijs passend onderwijs Nummer 1 17 januari 2013
user upload -> Een stukje over de geschiedenis van de club
user upload -> Herfstvakantie van 13 T/M 20 oktober
user upload -> Formulier verklaring vakbondslidmaatschap voor maandelijkse werkgeversbijdrage in de vakbondscontributie
user upload -> Winschoterhoogebrug
De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2019
stuur bericht

    Hoofdpagina